Najzanimljiviji sajt Balkana


muškarac koji ima grudi
Verujemo za ovakvu opkladu niste čulli i ovo je jedna od najbizarnijih opklada na svetu. Brajan Zembic muškarac iz Las Vegasa, je pre 17 godina ugradio silikonske grudi i do danas ih nije skinuo.....


Brajana Zembica je je još šre 17 godina verovali ili ne ugradio slikonske grudi a sve zbog  glupe opklade, tokom vremena on ih je zavoleo i sada ih ne želi da ih ukloni. Zembic, koji je mađioničar i kockar iz Las Vegasa, 1996. godine ugradio je silikonski implantat nakon što se sa prijateljem kladio u sto hiljada dolara da neće izdržati sa njima ni godinu dana.


"To je normalan deo mog života, kako god da se nekome činilo bolesno meni je to normalno" izjavio je Zembic.

Brajansvake godine dobija bonus od deset hiljada dolara zbog toga što odbija da ukloni, ali suočen je i sa problemima kroz koje prolaze mnoge žene, ne može naći pravi grudnjak.

Foto: printscreen / Inside Edition

-"Ne želim da previše vise, jer onda izgledaju odvratno. Moje poprsije bi izgledalo kao mokre čarape kada bi izvadio implantate " na kraju dodaje Zembic.

On ističe da na  ljubavnom planu nema nikakvih problema zbog silikonskih grudi, zaključujući da je i njegova ćerka (13) ponosna je na svog oca jer te njegove grudi “plaćaju račune u kući”.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1