Najzanimljiviji sajt Balkana


muzicki spot pesma otkucaji srca

Ovo je prvi video spot ali i pesma ovakve vrste. Tempo, ali i vizuelni efekti numere "#Almostforgot" slušalac kompletno može kontrolisati pomoću  otkucaja svoga srca.!...

"J View" je kreator ovog "muzičkog dela" kao i spota koji se kontorliše pomoću vašeg srca .On je ujedno kompozitor, producent i vizealni umetnik, a čar njegovog stvaralaštva je u tome što kombinuje sirove i elektronske zvuke sa analognim kasetama, snimcima prirode i, nekada, zvucima koje mu njegovi fanovi šalju.

Ako vam je hladno u krevetu, dobićete ležeran ritam, savršen za relaksaciju. Ako planirate da trčite, dobićete nešto što će vas potpuno motivisati.


Ovaj video razvila je digitalna kreativna agencija "Hello Monday", pomoću tehnologije koja analizira suptilne promene na vašoj koži svakim otkucajem srca. Ako prst sklonite sa kamere na telefonu, video će prestati sa reprodukcijom.

Pevačica Keli Skar, gostovala je na numeri "#Almostforgot", koja je samo jedna od mnogih jedinstvenih pesama sa albuma "401 Days". Album je rezultat "DNA" projekta, koji poziva fanove da iskuse proces stvaranja muzičkog albuma.

"U trenutku kada sam započeo ovaj projekat, nisam imao nijednu gotovu pesmu. Sve je smišljeno na licu mesta, svaki stih, svaki fragment koji je objavljen na sajtu, svaki zvuk, melodija ili ideja", rekao je umetnik.

"Ovo iskustvo pomoglo mi je da se otvorim i komuniciram s ljudima kojima je stalo do moje muzike, takođe kroz ovaj proces uspeo sam da shvatim šta je ono što me zaista pokreće", kaže "J View".

On je dodao da je pesma "#AlmostForgot", napisana tokom "blagog nervnog sloma" u procesu snimanja albuma.

"Bio sam totalno neinspirisan. Osećao sam se kao da živim na mrvicama. Nisam čitao ništa sem deskripcija na poleđini knjiga. Nisam ni slušao muziku. Gotovo sam zaboravio na svoje srce, a onda sam shvatio da je '#Almostforgot' postala najbolja pesma koju sam ikada napravio", rekao je umetnik.

Pesma "#Almostforgot" dosupna je za sve mobilne telefone, a možete je preuzeti pomoću mobilnog na ovom linku ovde a kako se koristi pogledajte u videu dole:
izvor:kurir.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1