Najzanimljiviji sajt Balkana

DeLorean original povratak u buducnost film
Posle uspešne aukcije povodom limitirane serije 1500 patika Nike Mag iz filma Povratak u Budućnost.Svi zainteresovani širom sveta imaće mogućnost naravno ako imaju dovoljno novca da kupe deo istorije triologije povratak u budućnost vremenski automobil DeLorean...

U decembru mesecu 2011.godine na aukciju će otići DeLorean vremenski automobil koji se koristio u filmu Povratak u budućnost III.Novac sa aukcije otiće opet u dobrotvorne svrhe,za fondaciju Majkl J. Foksa za istraživanje Parkinsonove bolesti.
DeLorean original povratak u buducnost
Filmska ikona od automobila DeLorean,kojeg je koristio Marti MekFlaj da putuje kroz vreme,Koje je je bilo opremljeno „fluks kondenzatorom”,a pokretao ga je plutonijum i tako je putovao kroz vreme,kada bi dostizao brzinu od 88mph.

Očekuje se da ovaj auto dostigne cenu i do 600.000 dolara,kada se aukcija bude organizovala u Holivudu u od 15 do 17 decembra ove godine.


Napominjemo da na svetu postoje samo samo tri od sedam DeLorean automobila koja su se koristili za snimanje filma Povratak u budućnost.

Takodje,na aukciji će se pojaviti i leteći skejt (leteća daska) koji je bio u drugom filmu triologije u povratak u budućnost II, koji se procenjuje da će dostići cifru od $ 20.000 dolara


Pre aukcije,DeLorean automobila biće predstavljen očima javnosti na  Strip-Con 2011.Dok će posetioci moći za 20 dolara koje će ići u fondaciju,se slikati unutar i sa čuvenim DeLorean vremesnkim utomobilom.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala