Najzanimljiviji sajt Balkanahaljina od gumica
U svetu su gumice od kojih se prave narukvice, postale su pravi hit.Naravno na svetskom popularnoj web stranici eBay pre neki dan prodata je neobična i zanimljiva  haljina od 20.000  raznobojnih gumica....


...i to za  neverovatnu cifru celih 291.000 dolara.Helen Rajt iz Velsa je samohrana majka koja je došla na ovu sjajnu ideju. Sve je iočelo tako što je pomagala svojoj ćerki da napravi nekoliko narukvica.

Mislila je da bi bila sjajna ideja napraviti haljinu od ovih šarenih gumenih narukvica.Tako je pozvala svoju prijateljicu Ketrin Burnard koja je uprkos činjenici da ima artritis rado pomagala oko pravljenja ove neobične haljine.

"Moja prijateljica Katarina je napravila ovu haljinu zato što je bez posla i dosadno joj je.Rekla sam, zašto ne bismo napravili haljinu od ovih narukvica a Katarina je rekla da bi bila srećna da se time bavi. Radila je to između kućnih poslova i kadgod je imala vremena", izjavila je Helen za loklani list

Za pravljenje haljine od raznobojnih gumica utrošeno je više od 40 sati rada kao i 20.000 gumica.Rajtova je ovu haljinu od gumica  ponudila na eBay-u. Obukla je svoju ćerku u haljinu i slikala je i haljinu ponudila za početnih 85 dolara,Oko ove haljine poveo se pravi "aukcijski rat" a u utorak, a nakon što je sve završeno haljina je imala 137 ponuda i prodata je za neverovatnu cifru - 291.000 dolara.!
eBay slika haljine
"Zaista sam u šoku", priznala je Helen i dodala: "Ne verujem dok novac ne bude legao na račun". Kako je BBC naglasio, nije jasno da li će pobednik aukcije zaista platiti toliko za ovu haljinu ali "pravila sajta eBay nalažu da  se aukcija mora platiti".

Gumene narukvice osmislio je Čeong Čun Ng, pre nekoliko godina. Najčešće se prave i poklanjaju kao narukvice prijateljstva i postale su veoma popularne među decom i tinejdžerima.Ova narukvica čiji je originalni naziv "rainbow loom" su postale tako popularne da ih nose i mega zvezde poput Majli Sajrus, Heri Stajls i britanske princeze Kejt Midlton.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala