Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:aligator

Na Floridi nije retkost da se ulove veliki aligatori, međutim nekada se pojave i oni ogromnih razmera poput ovoga sa donje slike. Lovci na Floridi ubili su neverovatno ogromnog aligatora...

koji je imao dužinu od neverovatnih 4.5 metra a težina mu je bila 360 kilograma!. Ovaj uhvaćeni ogromni aligator je napadao i jeo krave te nanosio tako veliku štetu farmerima .

Ovaj džinovski aligator od 360 kilograma ubijen je u blizini farme Okičobi na Floridi u blizini pojila za stoku.

Li Lajtsi, vlasnik farme, i lovac Blejk Godvin pronašli su životinju blizu obližnje bare, koje je stado koristilo kao pojilo.

U barama smo pronašli ostatke životinja za koje smo utvrdili da su krave sa farme. "Aligator ih je napadao kada su dolazile da piju vodu", istakao je Godvin.

Aligator od 360 kilograma Florida

                                                              (klikinte za uvećanje)

Aligator je u subotu krenuo u lov i izronio iz bare na oko 6 metara od lovaca,lovac je potom odmah pucao snažnom puškom u njega i ubili ga. Koliki je najbolje govori činjenica da su iz bare morali da ga izvuku traktorom.

Lajtsi i Godvin izjavili su na kraju da će meso aligatora dati u dobrotvorne svrhe, a da ostatak tela će da prepariraju i izlažu na sajmovima lova. Inače populacija aligatora na Floridi se procenjuje na  oko milion jedinki.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala