Najzanimljiviji sajt Balkanabeba rodjena

Na Novom Zelandu u bolnici Velington rodila se beba koja je teška neverovatnih 7,39 kilograma i po svemu sudeći je najteža beba rođena na Novom Zelandu....Radio Novi Zeland javio je da se majka, čiji identitet nije otkriven, iz grada Louer Hata, porodila u bolnici u Velingtonu i na svet donela dečaka teškog 7,39 kilograma,

Dosupne informacije kažu da je ovo najteža beba na Novom Zelandu jer pre ove najteža beba vagala je 3,4 kilograma i

Porođaj je obavljen carskim rezom i trajao je više od tri sata. Beba je duga 57 centimetara i ima duplo veću težinu od normalne. Iz bolnice je potvrđeno da su i majka i beba dobro.

Verovatno najteži dečak na Novom Zelandu je drugi sin u porodici. Prva beba u toj porodici bila je teška 5,4 kilograma.
beba 7kg new zealand
Otac dečaka je izjavio da su njegovi prijatelji već prokomentarisali da je njegov sin naslednik Jonaha Lomua, jednog od najpoznatijih i najboljih novozelandskih igrača ragbija.

"Ljudi misle da će moj sin biti naslednik Jonaha Lomua, mi ipak verujemo da će biti pijanista“, istakao je ponosni otac.

Na kraju da napomenemo, da po Ginisovoj knizi rekorda , najteža beba na svetu je rođena u Kanadi 1879. godine, a njena težina iznosila je neverovatnih 10,4 kg, jer bebina majka Anna Bates je bolovala od gigantizma

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala