Najzanimljiviji sajt Balkanasuper premija
Samohrana majka Kelsey Zachow (24) iz Detroita zbog nedostatka novca  je radila dva posla kao medicinska sestra i kao konobarica .Zbog ta dva posla ostajalo malo vremena za druženje sa svojom decom Ipak,prošlog meseca, Kelsi doživela neverovatnu sreću...


kada je na inače "baksuzan" s dan petak 13. ( juna meseca) kupila srećku "MEGA MILLIONS" države Mičigen,koja joj je donela neverovatnih 66 miliona dolara.!

Nakon neobične sreće na "baksuzni" petak 13, odmah je zaključila da će trošenje započeti tako da osigura budućnost svom sinu i kćeri svog dečka pa će se delom novca pobrinuti za njihove školarine.Kelsey je novinarima izjavila da je kupuje srećke dva puta nedeljno u poslednjih pet godina, a godišnje je trošila i do  10.000 dolara na srećke

"Oduvek sam sanjala o plavom Fordu Mustangu i jednog ću ga dana kupiti, ali osigurati mirnu egzistenciju svojoj porodici to mi je na prvom mestu", rekla je Kelsi za američki NY Daily News.

Zanimljivo je i to da Kelsey  čak 11 dana nije znala( saznala tek 21 juna) da je dobitnik to jeste da je osvojila 66 miliona dolara na lotou. Međutim, jednom kad je saznala - prvo je prestravila svog dečka.

"Mislio je da sam imala saobraćajnu nesreću ili udarila nekog na ulici. Toliko sam urlala", Takođe kelsi je izjavila da će deo novca potrošiti u dobrotvorne svrhe.

"Oduvek sam htela otvoriti neko sklonište za životinje, ali u prvom redu, moram se pobrinuti za malog", zaključila je majka sedmomesečnog sina.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala