Najzanimljiviji sajt Balkana

benshot 16 zaposlenih koji su dobili pištolje
"BenShot" porodična firma iz Hortonvila u Viskonsinu,SAD poklonila je svojim radnicima pred Božić, umesto klasičnog novčanog bonusa nešto neočekivano -prave pištolje.

Poslodavci su svakom od svojih 16 stalno zaposlenih radnika poklonili – pištolj.

Inače "BenShot" kompanije se bavi se proizvodnjom čaša otpornih na metke, sa pravim mecima ugrađenim sa strane da izgleda kao da su upravo pogođene.

Ovo je prvi put da je kompanija uradila tako nešto, a suvlasnik Ben Volfgram kaže da ga je podstakla želja da osnaži svoj tim i ličnu bezbednost radnika.
BenShot  neprobojna časa s pravim metakom

Mi smo mali, blisko povezani tim ljudi ovde u  "BenŠotu". Želim da budem siguran da su svi naši radnici bezbedni i srećni – pištolj je zato bio savršeni poklon – rekao je Volfgram.


Tehnički, radnici neće otpakovati svoje "Glokove" u firmi, već su dobili poklon-kartice s kojima mogu podići oružje. Volfgram je rekao da je nekoliko radnika isprva odbilo ovakav poklon

"Ali, možda će se predomisliti nakon kursa o bezbednosti oružja na koji naši radnici moraju da odu pre nego što dobiju svoj poklon. Sada imamo čitavo osoblje naoružano. To je dobra stvar " zaključio je Volfgram.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala