Najzanimljiviji sajt Balkana

Corvete 1978

Predpostavljamo da novi vlasnik automobila Korvete iz 1978 godine,kada ga kupi,će želeti mnogo više da vozi ovaj autmobil nego njegov prijašnji vlasnik..


 Automobil Corvette iz 1978 godine,koji je prešao svega 13 milja za svog "automobilskog života"

se prodaje u salonu Corvette u Plimutu,država Massachusetts.Ova prastara Korveta se vozila samo jednom,dok je ostatak svog 25 -godišnjeg "života" stajala"skrivena" u štali,ispod gomile kutija i sa podebelim slojem prašine.
Corvete 3

Majk Milianov prijatelj iz Chevrolet-a iz grada St Mary iz Ohaja, Bad Schoenleben rekao je prethodni vlasnik,njegov prijatelj, kupio auto 1978.godine  25-godišnjicu izlaska Corvette kao investiciju i nikada nije pošteno provozao.

Tada je kupio ograničeno izdanje T-top u crnoj i srebrnoj varijanti s motorom od  350 V-8.Godine 1995 vlasnik je prodao svoju kuću i preselio u stan na žalost nije imao gde da stavi auto, pa ga je ostavio tamo gde ga je davno jednom i parkirao, u štali.


Sada novi vlasnik se nada da će prodati uspeti prodati ovaj automobil Korvetu iz 1978.godine za 50.000 dolara čak možda  i više.Samo 6,502  komada od 1978.godine automobila Indy Pace Corvette je napravljeno.

On ova stara-nova Indy Pace Corvette iz 1978 godine za sada je izložena kod Mikea Miliana u salonu "Mike Corvette" prodaje se zajedno sa svojom prašinom, verujući da će prašina povećati bar malo njegovu cenu.

Corvete 1978 motor

”U ovom automobilu je sve original nalepnica čak i same gume što može dodatno povećati njegovu vrednost izjavio je gospodin Milian.

Na Korveti što je zanimljivo stoji i nekadašanja cena od 13,635.21 dolara što bi u današnje vreme koštalo oko 51.000 dolara računajući oldtajmersku vredost automobila

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala