Najzanimljiviji sajt Balkana

Tabla mesta Hell grad koje se prodaje

 

Za samo 800.000 evra možete postati vlasnik Pakla! Naravno, nije reč o onom pravom paklu koji se "pojavljuje" u mnogim svetskim religijama,...

nego o mestu Hell (Pakao) koje se nalazi u američkoj državi Mičigen, SAD.

Iako prodaja naselja Hell (Pakao) traje već godinu dana, još niko nije postao vlasnik neobičnog lokaliteta u okviru mičigenske zajednice Putnam.


Cena je prošle godine iznosila zgodnih 999.666 dolara ili oko 896.000 evra i na nju je pristala kickstarter organizacija Damned, ali su vlasnici odustali nakon što je skupljeno samo 77.000 dolara ili oko 69.000 evra.

Zašto kupiti Hell po novoj ceni od 800.000 evra? Gradonačelnik Džon Kolon će vlasniku grada ustupiti poslovne jedinice, od Kapele ljubavi preko poslastičarne Vrisak (Screams) do restorana Rupčaga (Hell Hole).

Takođe, kupovina mesta doneće vam slobodu da ljudima kažete "idi u Pakao" bez da se naljute jer ćete im zapravo nuditi destinaciju za nezaboravni odmor u šumama koje okružuju Hel.

Ukoliko ne želite da posedujete Pakao, uvek možete da kupite kvadratni metar njegovog prostora za simboličnih 6,66 dolara.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1