Najzanimljiviji sajt Balkana

Sale gold Mercedes McLaren SLR 999
Ko želi ovakav neobičan i ekstragavantan McLaren SLR 999 moraće dobro da ga pazi jer ovo nije običan automobil...Švajcarski dizajner Ueli Anliker prodaje baš može se reći zlata vredan Mercedes....

On je redizajnirao automobil Mercedes McLaren SLR 999 zajedno sa timom od 35 ljudi,koji su proveli više od 30.000 radnih sati i uložili u ovaj mercedes više od 4 miliona evra ,da bi ga napravili onako kako sad izgleda - zlatan!

Čak su ga i preimenovali u "Anliker Meklaren SLR 999 Red Gold Dream"

Na ovaj skupocenu mercedes je stavljeno 25 slojeva crvene boje i ugrađeno je u njega skoro 5 kilograma zlata prašine Sva četiri točka na McLarenu su prekriveni 24 karatnim zlatom,kao i prednja svetla i pragovi.

Cela unutrašnjost enterijera je prekrivena i ukrašena zlatom i rubinima i sa jarko crvenom bojom.
 gold Mercedes McLaren SLR 999 1

Ovaj Mercedes McLaren SLR je u voznom stanju i postiže maksimalnu brzinu od više od 210mph.

Postoji u njemu i GPS sistem za potencijalnog vlasnika kao mera sigurnosti.U McLaren SLR 999 SE nalazi preko 600 rubina koji su koštali oko 351.000 evra što je zapanjuće.
Sale gold Mercedes McLaren SLR 999 2
Švajcarski dizajner Ueli prodaje ovaj zlatni Mercedes McLaren SLR 999 za neverovatnu sumu od  8.200.000 miliona evra (11 miliona dolara) - što ga čini najskupljim vozilom na svetu za prodaju na otvorenom auto tržištu.

Njegov potparol je izjavio "Prodaja ovog vozila nikada nije bila deo motivacije gospodina Anlikera,ali će razmotriti ponude koje su već stigle".A ponude za ovaj zlatni Mercedes su  već stigle iz Kine i Bliskog istoka.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala