Najzanimljiviji sajt Balkanana ruci časne sestre ime marija
Josipa časna sestra umrla je u 97. godini.Ali  ono što joj se desilo pred samu smrt za mnoge je postalo misterija i neobjašnjiv događaj. Na ruci časne sestre Josipe niotkuda pojavio natpis "Marija"....

Preciznije  trenutku potvrde smrti časne sestre, na njenoj levoj ruci pojavio se natpis svetle boje, dugačak dvadesetak centimetara

Kada se pojavio ovaj natpis među medicinskim osobljem, ali i svima koji su za ovaj fenomen čuli, vodi rasprava o tome da li reč o čudu ili čistoj prevari.

Posmrtne ostatke sestre Josipe odnono  Ane Ćelse Mancone, kako se zvala za veoma kratko vreme došli su da vide mnogi znatiželjni ljudi u nadi da će pronaći odgovor na ovu misteriju. Međutim, odgovora još uvek nema.

Sestra Josipa je živela u samostanu časnih sestara Svete Ane, bila je jako posvećena Gospi, a prema nekima je intrigantno i to što je umrla baš 13. maja 2014. godine, kada je godišnjica prvog prikazanja u Fatimi. Prema nekima, nije reč o slučajnosti.

Po izjavama lekara, u trenutku potvrde smrti časne sestre, na njenoj levoj ruci pojavio se natpis svetle boje, dugačak dvadesetak centimetara. Na njemu se jasno vidi reč "Marija".
 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala