Najzanimljiviji sajt Balkanaodelo od pravih novčanica

Travar iz Nongome, u Južnoj Africi ,Majkl Andile Dlamini (33), poznat kao Mzimb'okhalimali (u prevodu:obučen u novčanice) postao je čuven i širom sveta kada se saznalo da Majkl na svom odelu nosi (kači) prave papirnate novčanice.!...Dlamini je počeo da radi kao travar pre tri godine, nakon što je konačno poslušao glasove svojih predaka. 33-godišnji Mjakl Andile, tvrdi da su mu se još u detinjstvu, kada je imao 12 godina, javili preci u snu, govoreći mu koje trave treba da iskoristi za lekove.

Dok je bio manji on je te svoje snove ignorisao. Ipak sredinom 2011. godine ponovo je počeo da sanja čudne snove u kojima su mu preci govorili da ode u šumu, ubere određene trave i pomeša ih. Jer navodno, Dlamini se tada razboleo, a sve zato što nije htio da posluša savete svojih predaka. Upravo tada je odlučio da se počne baviti travarstvom.

Ispostavilo se na kraju da je to Majklov najbolji životni potez, jer su svi proizvodi i kreme postali izuzetno popularni u Južnoj Africi. Danas on zarađuje između 1.000 i 1.500 dolara dnevno, prodajući svoje proizvode širom Afrike!

Najpopularniji je Pincode, koji je jedna vrsta afrodizijaka, a izuzetno dobro se prodaje i tzv. srećni sapun, koji nakon jednog umivanja eliminiše sve akne sa lica.

Uprkos činjenici da je poznat po svojim lekovima, Dlamini uživa da pokazuje svoje bogatstvo. On je 2014. godine počeo da nosi i kači prave novčanice na svoju svakodnevnu odeću.
odelo od novčanica


Od tada, pa sve do danas, nigde ne izlazi bez svog "odela od novčanica". Na sebe kači uglavnom južnoafričke novčanice, koje kombinuje tako da predstavljaju pravi spektar boja. On ne oseća nikakvu krivicu što tako javno pokazuje svoje bogatstvo.

Zapravo, on to i želi. "Novac koji dobijam od klijenata za svoje proizvode kačim na odeću koju imam ispod. Naravno, gde god da krenem, ljudi me čudno i podrugljivo gledaju, ali ja se više ne obazirem na to", kaže Dlamini

I dodaje: "Istina, nije svjedno kada idem u grad i nosim toliko novac na sebi." kaže na kraju on.

Naravno sada sa Majklom Andilenom ovim čudnim travarom uvek idu i telohranitelji, jer ga neko može napasti i oteti mu novčanice, s obzirom na da na svom doelu nosi prave novčanice tj. pravo malo bogatstvo za njihove afričke standarde života.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala