Najzanimljiviji sajt BalkanaMichael Baxter ima 203 tetovaže simpsonovih
Michael Baxter koji ima 52 godine je veliki fan legendarne crtane serije "The Simpsons" (Simposnovi) i to od samog početka kada se ovaj crtać počeo emitovati  1989. godine.Na 25. godišnjicu crtanog filma Simponovi on....

će pokazati svoje telo koje je potpuno prekriveno likovima iz popularne animirane serije.

Baxter je do sada potrošio više od 8.000 evra kao i 130 sati života na "crtajući" tetovaže. Na njegovom telu nalaze svi Simpsonovi likovi.Sa vom tetovažama on se takođe  da će oboriti svjetskii Ginisov rekord.

Do sada ima istetovirana 203 različita crtana lika na telu, a do 17. decembra istetoviraće još jednog kojim bi oborio svetski rekord koji trenutno drži Lee Weir sa Novog Zelanda, a koji ima 41 tetovažu Homera Simpsona na levoj ruci.
na telu Michael Baxter ima 203 tetovaže

"Želio sam imati nešto što je unikatno, što niko nije imao i na što niko ne bi pomislio. Veliki sam fan te crtane serije. Volim tetovaže i znam da mnogi ljudi, među kojima su i moji unuci, vole ove tetovaže", rekao je Baxter.

Ginisova knjiga rekorda  je prihvatio njegovu prijavu i sada ga čeka papirologija koju mora ispuniti. Pokrenuta je i kampanja da se Baxter pojavi u jednom od crtanih filmova  "The Simpsons".

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala