Najzanimljiviji sajt Balkananaduvani krijumcari Ayala-Doliente (22) i Holland Sward (23)

Leland Ayala-Doliente (22) i Holland Sward (23) počinili su veliku grešku kada su prošle 2015 godine, pre godinu dana, su pokušali prokrijumčariti devet kilograma marihuane u automobilu...Tokom putovanja od Las Vegasa do Bozemana u državi Montana su odlučili malo konzumirati robu koju su krijumčarili, pa su se tom prilikom podobro "naduvali" marihuane, što je kod obojice uzrokovalo paranoju.

Tako "naduvani" su sami sebe uverili da ih policija već neko vreme prati, pa kako bi prekinuli agoniju, odlučili su se predati što ih je na kraju i odvelo pravo iza rešetaka.

Okružni sudija Greg Moeller Swarda je osudio na pet godina zatvora kasnije je presuda preinačena u 30 dana zatvora uz pet godina uslovno,

Dok je drugi osumljičeni Ayala-Doliente prošao puno gore jer su uoči izricanje presude u njegovoj krvi pronađeni tragovi marihuane, kokaina i oksikodona inače za ovo kazneno delo preti od 1 godine pa sve do 8,5 godina zatvora.

To što su dvojica "pametnih" krijumčara izvela javnost ne bi nikada saznala da policija u Rexburgu u sredu naveče nije objavila snimak razgovora između "naduvanih" krijumčara i dispečera koji nije mogao verovati u to što čuje.

Video snimak odnosno zvučni zapis krijumčara i centrale 911 odmah je postao viralan na interentu, što i ne čudi jer je Ayala-Dolitente razgovor ostvario izjavom "Ćao, mi smo ona dva 'panja'..."

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala