Najzanimljiviji sajt BalkanaPljačke ne moraju da budu uvek u novcu.To nam pokazuju i slučajevi bizarnih i pomalo zanimljivih pljački koje su se desile ove 2013 .godine.Verujemo da neke od ovih pljajčki su več rešene a ako nisu sigurni smoda će jednog dana biti.....

Ovo u nastavku  je samo još jedan od dokaza da lopovi ne prezaju i biraju šta će ukrasti....

Ukradeno: 65 sanduka Pappy Van Winkle burbona.
U oktobru 2013. godine, sav burbon star 20 godina, kao i 9 sanduka 13 godina starog burbona ukradeni su iz destilerije u Kentakiju. Ukupna vrednost ukradenog alkohola (oko 195 boca)  iznosila je 26.000 dolara, s obzirom na to da se pojedine flaše ovog burbona prodaju i po ceni od 1.190 dolara. Ovaj slučaj još nije zaključen.


Ukradeno: 175 kilograma mariniranog mesa
Čovek je provalio u jedan orijentalni restoran u Čikagu i ukrao 175 kilograma marinirane piletine, teletine i svinjetine.Iako je pokušao da ostvari uspešan beg sa mesom vrednosti 800 dolara, koje je balansirao u kofi smeštenoj na prednjoj strani njegovog bicikla, morao je da se prebaci na kolica za kupovinu. Sve ovo snimile su kamere, a sudeći po šaljivim naslovima iz novina – „policija sada traži čoveka koji mnogo roštilja“.

Ukradeno: 5.000 kilograma Nutele
Sa uličnom vrednošću od 21.000 dolara, 6.500 tegli Nutele ukradeno je iz parkiranog kamiona u centralnoj Nemačkoj. Ono što je još interesantnije, u istom gradu su oragnizovane još dve pljačke koje su ispraznile dva kamiona puna Red bula i kafe.

Ukradeno: 19.000 kilograma sira Muenster
U martu je lopov ukrao 19 tona smrdljivog sira iz mlekare u Viskonsinu vrednog 200.000 dolara. Lopov je uspeo da stigne sve do Nju Džersija u hladnjači pre nego što je bio uhvaćen.

Kompanija koja proizvodi ovaj sir nije htela da ga uzme natrag iz straha da je bio kontaminiran.Odlučeno je da sir testiraju zdravstveni inspektori i potom ga, ukoliko je dobar, doniraju u dobrotvorne svrhe.
izvor:b92

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1