Najzanimljiviji sajt BalkanaSkoro svi znamo da na eBay sajtu možete da pazarite sve i svašta ali isto tako možete i da prodate razno razne stvari .Na hiljade transakcija se obavi u toku jednog dana.Tako se na eBay najvećoj internet prodavnici mogu naći i bizarne stvari na prodaju....

pa upravo zbog potražnje bizarnih stvari eBay je otvorio kategoriju "čudne stvari"Mi vam u nastavku teksta prenosimo koje su 10 najbizarnijih stvari do kojih možete doći kupovinom na Ebay internet prodavnici

Duša


Ona nikad nije prodata, jer je eBay skinuo sa naloga jednog muzičara nakon što je postavio na aukciju.Sajt je skinuo i sve ponude koje je on imao pre toga.Početna cena duše je bila tričavih 1 milion dolara.

Nevidljivost
Uvek ste želeli da budete neki super heroj koji ima moći i još da bude nevidljiv,oko onda je ovo je prava stvar za vas. Čak ni vaša senka neće biti vidljiva. Možete da idete gde hoćete i bilo kad, bez opasnosti da vas neko vidi.

Iskorištene stvari poznaih ličnosti
Poput,korištene žvake Britni Spirs koja jje prodavana za 263 dolara, ili na pola pojeden njen sendvič za 500 dolara. Takođe, deo njene kose se našao na licitaciji.A volite li pokkojnog Majkla Džeksona njegov donji vešš ste mogli kupiti po ceni od  neverovatnih  milion dolara, koji je bio dokaz za vreme istrage protiv njega. Vilijem Šetnerov, poznat kao Deni Krejn,kamen iz bubrega je nakon operacije uzeo od doktora i prodat je za 25.000 dolara. Tost Džastina Timberlejka, napola pojeden, kupio je njegov fan za 1.025 dolara.

Nevinost
Devojka od 18. godina je prodavala svoju nevinost za 10.000 dolara, ali je sajt skinuo ovu ponudu kao neodgovarajuću.

Glas na izborima
Student Univerziteta Minesota otkrio je,,da prodaja svog glasa na američkim izborima 2008. nije nabolja ideja.Jer je optužen je za podmićivanje a sve zbog zakona verovali ili ne iz davne 1893. o zabrani prodaje glasova.

Duh u tegli
Može da posluži kao duh u boci,al verovatno vam neće ispuniti želje Tegla sa duhom je prodata za celih 75 dolara.

Novi Zeland na prodaju
Godine 2011  Australijanac iz Brizbejna stavio je ovu ostrvsku zemlju na aukciju.Početna cena Novog Zelanda je bila 1 peni. Poslije 6.000 pregleda i 22 ponude, cena Novog Zelanda je dostigla cenu verovali ili ne od 3.000 dolara.

Ozonska rupa
Zvanični sajt za ozonsku rupu stavio je ponudu od 10.000 dolara. Kupac je dobio i savet za reklamiramnje od ove kompanije.

Golf loptica iz zmijinog stomaka
Četiri loptice koje su hiruški izvađene iz pitona našle su se u prodaji. One su korišćene kao pomoć kokoškama u polaganju jaja. Piton je dopuzao do kokošinjca i progutao loptice,misleći da su jaja.

Na prodaju život
Jan Ašer mora da je bio u depresivnom stanju kada je odlučio da proda ceo svoj život.Pod ovim se mislio na sve poput kuće sa tri sobe u zapadnoj Australiji, automobil, motor, džet-ski i opremu za padobranstvo. Ponudio je i upoznavanje sa njegovim životom i probni rad na starom poslu. Poslednja ponuda koju je dobio je iznosila neverovatnih 384.000 dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1