Najzanimljiviji sajt Balkanabizarni policijski slučajevi

Nemački Spiegel Online pre neki dan je objavio je listu najbizarnijih vesti širom sveta a koje su izašle iz policijskih spisa,i postale dostupne svetskoj javnosti.

 

Neke od ovih uvrnutih i zanimljivih vesti( događaja) čitali ste i na ovom sajtu.U nastavkku  pročitajte najbizarnije policijske slučajeve ove na izmaku 2013. godine...


"Časne sestre" švercovale kokain

 Tri Kolumbijke koje su se maskirale u časne sestre našle su se problemima nakon što su carinici na karipskom ostrvu San Andreas zapazili njihove kranje neuverljive i loše skrojene kostime. Opatice sa dorogom ispod habita krile su čak šest kilograma kokaina,sudiji su  tokom suđenja objasnile kako ih je na ovaj ludi potez naterala besparica.

Trogodišnji "krininalac"

 Policija iz nemačkog grada Duisburga morala je intervenisati u kranje bizarnom uličnom obračunu imzeđu 15-godišnjakinje i trogodišnjeg "kriminalca".Mali nasilnik je devojčicu ogrebao po ruci,a majka 15-godišnjakinje je strogo zahtevala od policajaca da dečaka kazne.Na kraju policajci su bili dužni podatke uneti u zaipsnik, dok se mali "kriminalac" izvukao jer nemački zakon nije prepoznao njegovo "nasilničko delo".

Novčanica od 30 evra

Svi znamo( heh..gotovo) da novčanica od 30 evra ne postoji,ipak jedan " pametnI"prevarant odlučio falsifikovati pretvorivši novčanicu od 20 evra u jednu novčanicu od 30. Blagajnica u jednoj nemačkom supermarketu primetila je da je reč o fasikikovanoj novčanici tek u trenutku kada mu je počela vraćati ostatak što je bilo dovoljno da falsifikator zbriše

Hirurg ukrao heroin dileru kojeg je operisao

Hirurg iz Rusije iskoristio je operaciju kako bi dileru koji je prenosio narkotike ukrao deo heroina koji je ovaj prenosio u želudcu.Na operacionom stolu diler se našao nakon što je policija zahtevala da se iz njegovog želudca izvade kapsule s heroinom,a hirurg je uhvaćen nakon što je policija shvatila da jedna kapsula nedostaje,dok je neimenovani ruski hirurg je bio neopisivo raspoložen.

 Ukrao celu ulicu

Jedan ruski kradljivac u bukvalnom smislu reči je ukrao celu ulicu. Čudni lopov je otuđio čak 82 betonske ploče koje su činile ulicu, a stanovnici su se iznenadili kada su se ujutro probudili i shvatili da je njihova ulica - ukradena. Ipak zahvaljujući dojavi, lopov je uhvaćen.

 Za odbranu ti ne treba pištolj nego ljuti umak

Policija u Sidneju je jednog pljačkaša pronašla u suzama i bolovima nakon što ga je prodavačica pri pokušaju pljačke radnje poprskla po licu  ljutim umakom. U trenutku kada je lopov posegnuo za novčanicama u kasi, prodavačica je reagovala pametno i iskoristila ljuti umak kao odbrambeno oružje,na kraju je smotani pljačkaš crvenog lica završio u rukama sidnejske policije.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala