Najzanimljiviji sajt BalkanaInsurance (OSIGURANJE)
Mnoge holivudske,muzičke i fudbalske muzičke zvezde su dobro osigurane ako im se desi nekakav nesrećan slučaj.Isto tako te iste osobe znaju da za ogromne svote novca osiguraju i neke čudne delove svog tela kojima duguju na primer slavu ili poslovni,finansijski uspeh....


Gubitak tih delova tela kod holivudski,muzičkih i fudbalskih poznatih zvezda bilo bi ravno katastrofi..U nastavku ovog teksta će te pročitati koje su to zvezde  i koje najčudniji delovi tela koji su oni osigurali...

Britanska pevačka legenda Tom Džons osigurao dlake na grudima na sedam miliona evra. Ova seks bomba svoju senzualnost zasniva na primarnim odlikama tradicionalne virilnosti, pa je osigurao svoje "krzno" kako bi se zaštitio od pretnje glatkog torzoa.

Igrač američkog fudbala Troj Polamalu je, pak, osigurao svoju grivu na milion dolara. Kosa, duga skoro metar, omaž je samoanskim korenima fudbalera koji je i zaštitno lice marke šampona Head&Shoulders.

Džin Simons, basista i jedan od pevača hard rok benda Kiss, osigurao je svoj jezik na milion dolara. Muzičar sebe doživljava kao otelotvorenje demona koji bljuje vatru i krv.Inače njegov je jezik dug 17 santimetara a to mu je srž njegovog imidža.

Kit Ričards, gitarista Rolingstonsa, osigurao je svoj "magični" srednji prst na 1,6 miliona dolara. Prilikom potpisivanja polise morao je da se obaveže da će se pridržavati striktne higijene ruku i da će izbegavati aktivnosti koje mogu da dovedu do povrede srednjeg prsta.

Američki roker i glumac Dejvid Li Rot osigurao je svoj polni organ na miliona dolara, navodeći da mu "mali Elvis" služi koliko i prsti gitaristi.

Glumica Amerika Ferara (Ružna Beti) osigurala je osmeh na 10 miliona dolara, a njena poznatija koleginica Džulija Roberts svoj na čak 30 miliona dolara.

Kraljica kantri zvuka Doli Parton je svoje čuveno poprsje osigurala na 3,8 miliona dolara

Dženifer Lopez svoju zadnjicu na 27 miliona dolara.

Tako su neke fudbalske zvezde zaštile je svoje noge poput Kristijano Ronalda čije noge "vrede" 103 miliona evra,Dejvida Bekam  na sumu od 70 miliona dolara.Poznata Hajdi Klum (2,2 miliona evra), Tina Tarner (3,2 miliona evra)

Dok je apsolutna rekorderka  u osiguranju delova svog tela Maraja Keri koja je svoje donje ekstremitete osigurala na sumu od neverovatnih 695 miliona evra.!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala