Najzanimljiviji sajt BalkanaNajdarežljiviji direktor na svetu Li Jinyuan
Kada je i nakon što je milijarder Li Jinyuan iz Kine, na plaćeni odmor u Francusku poveo 6.400 svojih radnika, prozvali su ga najdarežljivijim šefom na svetu!...

Kineski milijarder Li Jinyuan, predsednik kompanije (konglomerata) Tiens Group, poveo je  6.400 radnika od 12.000 koliko ima zaposelnih u njegovoj kompaniji na godišnji odmor! Li je svojim radnicima platio sve troškove odmora što ga je koštalo oko 33 miliona evra.!

Da bi došli do Pariza  bilo je potrebno angažovati 84 aviona! Dok je najdarežjivi šef kompanije na svetu Li Jinyuan rezervisao  140 hotela u Parizu za  6.400 svojih najboljih radnika na četiri noći. Svojim je zaposlenima Li Jiyuan, platio smeštaj, turističke vodiče, ulaznice u svetki poznati muzej Luvrn i atrakciju Pariza čuveni Ajfelov toranj. 

Rezervisao je i putovanje vozom za sve iz Pariza na Azurnu obalu.Li  Đijang je tako svojim radnicima bukirao 4.760 soba u 79 hotela sa četiri i pet zvezdica u Monaku i Kanu kako piše britanski Metro.co.uk

Na odmor je poveo 5.400 radnika iz Kine, a ostali radnici su pristigli sa drugih lokacija širom sveta gde njegova kompanija "Tiens Group" posluje. Na ovakav čin postakla ga je ga je 20-godišnjica partnerstva Tiensa sa Francuskom.

 Radnici su u najvećem ljudskom lancu na svetu ispisali reči "Tiensov san je u Nici na Azurnoj obali". 
 Radnici su u najvećem ljudskom lancu na svetu ispisali reči "Tiensov san je u Nici na Azurnoj obali"

Za njihovo prebacivanje iz hotela do promenade u Nici bilo je potrebno 147 autobusa, kako prenosi Independent.Inače, ovo je najveća grupa koja je ikada posetila Francusku.!

Tiens radi u brojnim sektorima uključujući turizam, e-prodaju, zdravstveni menadžment i biotehnologiju. Jinyuan, koji se nalazi na Forbesovoj listi najbogatijih u Kini, osnovao je kompaniju 1995.godine Li je 24. na listi najbogatijih Kineza, a njegovo bogatstvo Forbs procenjuje na 1,2 milijarde dolara.

Li Jinyuanov skupoceni gest i darežjivost  primer je rastuće ekonomske sile Kine, a Jinyuanov dar je veliki bonus i francuskoj ekonomiji.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala