Najzanimljiviji sajt Balkana
Ram Sing Čuan (58) iz Indije ima najduže brkove na svetu!Ram Sing svoje brkove pušta od 1970. godine te je tako zahvaljujući njima se i našao  u Ginisovoj knjizi rekorda kao i u mnogim filmovima....

Brkovi ovog indijca su dugački su neverovatnih 4,3 metara i za sada su to njaduži brkovi na svetu!
"Kako starim tako mi i brkovi sporije rastu.Godišnje mi porastu za nekoliko centimetara"kaže Čuan kome su brkovi doneli veliku popularnost  u Indiji i širom sveta.

Ram Sing Čuan je davne 1983. glumio u filmu “Oktopusi” uz Rodžera Mura, tj uz lik najpoznatijeg tajnog agenta na svetu- Džejmsa Bonda.Isto tako Čuan je glumio u mnogo bolivudskih filmskih ostvarenja.

Na pitanje kako održava higijenu i da li mu smetaju, Čuan uz smiješak kaže da njega oni čine posebnim i da ne mogu da mu smetaju.
"Na higijenu i održavanje brkova svakog dana potrošim sat- dva vremena.Čistim ih i češljam.Dok brkove perem svakih 10-ak dana" kaže Čuanc uz opasku da nije mu lako hodati s tolikim velikim brcima.

"Dok su bili kraći imao sam običaj da ih smotam oko ušiju,međutim sada je to nemoguće.Sada ih obmotam oko vrata" izjavio je za novinske medije indijac sa najdužimm brkovima na svetu Čuan.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala