Najzanimljiviji sajt Balkana
Razgovorom odnosno intervujom,od pre dva dana, novinar Mads Andersen i pisac Hansom Olavom Lalum uspjeli da u Norveškoj da obore svetski rekord u najdužem intervjuu na svetu.....
Norveški intelektualac Hans je počeo da odgovara na pitanja novinara Madsa Andersena u podne i taj intervju sa njim je trajao gotovo 30 sati.

Ovaj intervju za Ginisa vođen je na sajtu tabloida VGTV .Andersen je pripremio dugu listu pitanja koja su se ticala raznih tema - od američkih predsjednika,o kojima je Lalum puno pisao,preko krimi-romana, do poratne politike u Francuskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji i skandinavskim zemljama.

39-godišnji istoričar,pisac,Hnas Olav je kandidat levice na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima i šahista.Njegovi odgovori izazvali su divljenje mnogih, a posebno norveškog velemajstora Magnusa Karlsena.

"Znati pomalo o mnogim stvarima vas čini obrazovanom osobom, ali znati sve o svemu, to je dostojno udžbenika iz istorije" poručio je putem Tvitera svetski broj jedan u šahu.

Andersen i Lalum su tokom intervjua imali pravo na pet minuta pauze svakih sat vremena.Dosadašnji rekord u najdužem intervjuu držali su od aprila 2012. dvojica Novozelanđanina, novinar Tom Kuper i političar Tim Šadbolt, čiji je razgovor trajao punih 26 sati.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala