Najzanimljiviji sajt Balkananajmanji foto aparat
Ovaj digitalni foto aparat jedva je dovoljan da vam prekrije vaš prst i toliko je mali da ga je moguće veoma lako zagubiti
Uskorije vreme mnogi proizvodjači mini uredjaja veruju da dobre stvari dolaze u malim stvarima pa su tako napravili i ovaj najmanji digitalni foto aparat na svetu

Američka firma Hammacher Schlememr napravila je ovaj najmanji digitalni foto aparat na svetu koji je dostupan na tržištu od skoro po ceni od 99.95 dolara.Minijaturni foto aparat je veličine 2.54 cenitmetara i u mogućnosti je da napravi slike od dva megapiksela slike kao i da snimite video, dok mu težina ne prelazi 28 grama.A tu je i 2 GB microSD kartica.

Digitalni foto aparat radi savršeno dobro,uprkos njegovoj minijaturnoj veličini koaj je kako smo rekli ne veća od prsta ruke.
najmanji foto aparat
Hammacher Schlemmer generalni direktor Fred Berns, je povodom ovog foto aparata izjavio: "Iako Najmanji fotoaparata na svetu je tek neznatno veći od prsta,daje slike i video snimak kao i kod većih foto aparata sasvim normalno.
„To je izuzetan mali digitalac, i očekujemo da će biti veoma popularan kod kupaca"

Najmanji fotoaparat na svetu,može da uslikava JPEG slike sa rezolucijom od 1600 x 1200 i dolazi u kompletu sa autofokusom,takodje povezuje na računar preko USB kabla.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala