Najzanimljiviji sajt Balkana


Miracle Milly
Čivava iz Portorika koja nosi ime  Miracle Milly je proglašena za najmanjeg psa na svetu.Ova minijaturni pas je vlasništvu  Vanese Semler iz  grada Dorada, Portoriko.Mirikl Mili je ušla u Ginisovu knjigu rekorda sa titulom najmanjeg psa na svetu po visini....


Njena visina iznosi svega 9,65 centimetara i sa tom visinom upisana je u Ginisovu knjigu rekorda.!


Koliko je bila mala kada se rodio ovaj pas  mleko dobijala iz pipete, to govori dovoljno o njenoj veličini.Pas, Mirikl Milije imala samo 28 grama i mogla je da stane u kašikicu.

sa današnjom težinom od 500 grama i veličine je prosečnog pametnog mobilnog telefona.Tako reći je možete  bukvalno da je držite u šaci.Stara je 2,5 godine i poznata je po svom ispleženom jeziku kad god je neko slika.
Miracle Milly
 Vlasnica kaže da je tokom godina naučila da pozira.Mili je je prava zvezda, gostovala je u skoro svim televizijskim emisijama i ima čak svoju internet stranicu.

Da bi bila u skladu sa imidžom zvezde, morala je da dizajnira svoju liniju odeće. Od svakog prodatog komada odeće sa Milinim potpisom, 10 odsto ide u dobrotvorne svrhe za životinjska skloništa širom sveta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1