Najzanimljiviji sajt Balkana
Dijamanti su oduvek privlačili pažnju naročito kod žena,verujemo da će biti i ovaj put.Ova prelepa ogrlica sa ogromnim dijamantom sigurno će privući pažnju lepšeg pola ,ako ništa drugo ono po ceni....


Cena ovog prelepe ogrlice sa ogromnim dijamantom  je 55 miliona dolara žutim "kamičak" ima 407 karata.Sa ovom cenom postala najskuplja ogrlica na svetu! Istini za volju, pored „Zlatnog džina“ na ogrlici se našlo mesta i za 90 belih dijamanata.

Vešte ruke zanatlija iz draguljarnice „Muavad“ su napravili ovu ogrlicu sa dijamantima čija ukupne težina iznosi  637 karata!

Najskuplja ogrlica na svetu sa ogormnim dijamantom izložena je u Singapuru.Prvo što se uočava na ogrlici jeste impozantan dijamant od 407 karata!Žuti dijamant sa čistom unutrašnjošću, nazvan „Zlatni džin“, centralni je deo, a neverovatni utisak koji ogrlica ostavlja nadopunjuje i 90 belih dijamanata.

Buduća vlasnica će tako oko vrata imati dijamantsku ogrlicu od 637 karata. 
Zainteresovanih ne manjka. Žan Nasr, izvršni direktor "Muavada", kaže da njihova kreacija ima šanse da završi u rukama nekoliko ozbiljnih kupaca iz Azije.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala