Najzanimljiviji sajt Balkana


cohiba behike CIGAREŽ
Znamo da pušenje nije zdrava navika ali neki poznavaoci cigara (ne cigareta) vole zapaliti najbolje ekstra mešavine duvana i uživati u tom zadovoljstvu ne pitajući za cenu.Fabrika za proizvodnju cigara El Laguito izbacile su na tržište limitiranu seriju elegantnih brend Cohiba cigara....

Naravno "elegentna" im je i sama cena.Ako je suditi po ceni onda su Cohiba Behike jedne od najskuplji cigara na svetu

Cela kutija ovih cigara se prodaje za neverovatnu cenu od 18.846  dolara za jednu kutiju u kojoj se nalazi 40 -ak komada cigara.Ili otprilike svaka ova cigara vredi 420 dolara!Ove cigare pripremljene su od posebnih mešavina kubanskog duvana, koje su to mešavine duvana ostaje sama tajna kao i većina ovakvih skupocenih cigareta kada se izbacuju na tržište.Poznato je da najbolji duvan za cigare dolazi sa Kube


Duvan u ovoj limitiranoj seriji Cohiba Behike cigara osim što je napravljen od retkih mešavina one su rađene i od  retkih vrsta  kubanskog duvana.

sve su ručno valjanje od strane Norme Fernandez koja je najbolja u ovom poslu i koja preko 40 godina uvija i pravi cigare u fabrici El Laguito u Havani.
Dužina svake cigare je 192  milimetra.Na tržište se izbaciti svega 4.000 cigara ove limitirane serije Cohiba Behike cigara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1