Najzanimljiviji sajt Balkananajskuplje zesnke cipele  na svetu i Debbie Wingham
Britanska modna dizajnerka Debbie Wingham predstavila je svetskoj javnosti najskuplji par ženski cipela-štikli na svetu. Cena ovih najskupljih cipela (štikli) na svetu je ogromna celih 15,1 miliona dolara!....

Najkuplje ženske cipele - štikle su ukrašene velikim i izuzetno retkim ružičastim i plavim dijamantima, ali i belim dragim kamenjem. Unutrašnjost cipela protkana je zlatnim nitima, a cvetovi jasmina na njima takođe su izrađeni od prvoklasne kože.
najskuplje ženske cipele (štikle) na svetu
Dizajnerka Debi Winham je poznata po svojim raskošnim kreacijama te je radio je za mnoge slavne osobe, kraljveske porodice kao i i bogatu elitu tokom svoje karijere.

On je takođe poznata je po svojim modnim luskuznim kracijama poput najskuplje haljine na svetu.

Crvenoj Diamond Abaya haljini koja je bila prekrivena preko 2.000 dijamanata, koja je uključivala i najskuplji crveni dijamant na svetu. Haljina je dostigla isto tako vrtoglavu cenu od oko 15 miliona dolara.
najskuplje cipele  na svetu

Takođe firma dizajnerke Wingham je kreirala je naskuplju tortu na svetu vrednu 64 miliona dolara.

Ove najskuplje i lusuzne ženske štikle već su našle put do svog kupca.Najkuplje cipele na svetu  naručila je jedna neimenovana porodica iz Dubaija kako bi obieležila poseban rođendan.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala