Najzanimljiviji sajt Balkana


najskuplji na svetu figet spinner 17000
Ako ste milijarder koji traži pažnju dostojnog vašeg financijskog statusa, ili imate viška para na bacanje onda je ovaj skupi zlatni (trenutno) "najskuplji fidget spinner na svetu" je kao stvoren za vas!....

Trenutno najpopularnija gračaka na svetu "Fidget spinner" postala je veoma skupa igračka u rukama  draguljara iz ruske kompanije "Caviar" koja je stvorila kako oni kažu i tvrde najskuplji fidget spiner na svetu!


Ova komapnija je pre par meseci na tržište izbacila verski zlatni iPhone po ceni od 3.5000 dolara.

Sada na red je  došao ekstremno skupi zlatni "fidget spinner po ceni od 17.000 dolara " i ovo je (trenutno) "najskuplji fidget spinner na svetu"!najskuplji fidget spinner

"Ovaj moderan, originalan i jednostavan dodatak će u vašim rukama privući pažnju i preneti drugima poruku o vašem ironičnom pogledu na svet, vašem miru i mudrosti koje vam dolaze prirodno i s lakoćom, baš poput fidget spinnera u vašim rukama. Ovo je igračka za osobu koja ima sve!" piše na službenoj stranici ruske draguljarnice Caviar.

Inače, kompanija "Caviar" nedavno predstavila celu kolekciju vrhunskih i veoma skupih fidget spinera.

Tako da oni prodaju Fidget spinnere u rasponu od zlatnih modela sa karbonskim vlakanima od  po 250 dolara, fidget  spinnere obloženim malim dijamantima po ceni od 1.650 dolara.

I na kraju ovaj  zlatnom obložen fidget spinner po ceni od 999.999 rubalja ili oko 17.000 dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1