Najzanimljiviji sajt Balkanagrudnjak vredan 10 miliona dolara
Verujemo da će mnoge dame biti oduševljene kada vide najskuplji grudnjak na svetu.Pre neku noć anđelu "Victorias Secret" Kendis Svonpul pripala čast i privilegija da ponese (jedan od) najskuplji grudnjaka na svetu vredan 10 miliona dolara...


"Mislim da nikada u životu nisam videla ništa lepše, a ja sam devojka koja obožava nakit", kazala je Kendis.

Ovaj grudnjak je dizajnirao svetski poznati zlatar Muvad specijalno za modnu reviju Viktorijas sikret, a nakon Hajdi Klum i Mirande Ker, i Kendis je dobila izuzetnu čast da nosi brushalter od 10 miliona dolara na ovogodišnjoj reviji.

"Svi me pitaju kako je to kada nosiš 10 miliona dolara na sebi, a sve što mogu da im odgovorim je da mi on svakako pomaže da poziram bolje", dodala je manekenka.

 "Kraljevski grudnjak" je sastavljen od preko 4.200 dragih kamena, koji uključuju rubine, dijamante i žute safire, a u centru se nalazi rubin od 52-karata, koji je okružen sitnim dijamantima od 18-karata.
grudnjak od 10 miliona dolara
Da znate i ovo dame ,prvi "Kraljevski grudnjak" je napravljen 1996. godine za Klaudiju Šifer.Da dodamo i ovo, da ovo nije najskuplji komad veša - grudnjak koji je brend "Victorias Secret" naručio od draguljara. Žizel Bundšen imala je tu čast da  2000. godine na svojim grudima nosi grudnjak od celih 15 miliona dolara.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala