Najzanimljiviji sajt Balkananovogodisnji pokloni
Ekonomska kriza uzdrmala je ceo svet mnoge firme i kompanije osećaju posledice,a neki ne poput onih koje prodaju luksuzne stvari .Evo samo par luksuznih novogodišnjih poklona(ili pokolona uopšte) koje bogati mogu pokloniti nekome..

 Jahta Tropical island 200 miliona funti

Tropical island Paradise
Tropical island Paradise ovakvu jahtu sebi može priušti samo neki milijarder,ko je kupi  imaće pravi mali tropski raj.O njoj smo već govorili.izgleda kao ostrvo,ima i vulkan i vodopad, bazen,plažu,helikopter i heliodrom, kao i spa centar. Jahta je zaista pravi san a i raj u svakom smislu

Mirisna sveća cena 4.000 funti
Za ovu sveću ako se ko odluči da je kupi  mogli bi prosto reći da pali svoj novac.Mirisna sveća miriše na šampanjac,i ukrašena je belim zlatom i 38 dijamanata od 14 karata.

Penkalo od 850.000 funti


penkalo 85000 funti
Mnogim direktorima, predsednicima ili rukovodiocima komoanija verujemo nije bitno je čime će se potpisivati,iapk postavlja se pitanje  ko će dati za ovako penkalo Caran D'Ache 1010, vredno 850.000 funti s dijamantima od 24 karata.

Roštilj od 7.000 funti

rostilj 7000 funti
I bogati vole roštilj ali ipak ovaj roštilj nije ta ostaviti napolju ili da se smesti u običnu kuhinji.ovakav roštilj košta  7.000 funti koji je dizajnirala kompanije "Porše".

Ženske cipele od 140.000 funti

zenske cipele 14000funti
Pripadnice džet seta obično najviše vole Labutin cipele,ali ove će se sigurno dopasti  pripadnicama lepšeg pola .Cipele su ukrašene sa 2.200 dijamanata,dok su štikle su toliko visoke da verujemo sigurno ne kupujete i udobnost zajedno s njima.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala