Najzanimljiviji sajt Balkana

bodibilderka
Ernestin Šepard koja ima 77 godina mnogo puta se poavila u medijima i to samo  zahvaljujući činjenici da je 2010. godine proglašena najstarijom bodi-bilderkom na svetu ! Sa ovim godinama koje ima i onim čime se bavi....

ona je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda i još uvek je najstarija bodibilderka na svetu

Ernestin je jako kasno ušla u svet bodi bildinga  tek u pedesetim godinama. Tada već sredovečna žena nije bila zadovoljna sopstvenim izgledom, a jedna od odluka koju je svako od nas doneo bezbroj puta tokom života, u njenom slučaju nije bilo samo prazno obećanje.

Ernestin je odlučila da vežbati i bila je ozbiljna. Od početka ju je na treninzima pratila njena sestra, ali samo godinu dana nakon toga, sestra je umrla, a Ernestin je odlučila da nastavi s treninzima u znak sećanja na nju.

Tokom svoje bilderske karijere, dva puta je osvajala titule i učestvovala u čak devet maratona. Ona svakog dana ustaje u tri sata ujutru, nedeljno pretrči i po 130 kilometara!

A što se tiče jela dnevno unosi samo 1.700 kalorija, a radi se uglavnom o belancima, povrću i piletini.Uz sve to Ernestin tvrdi da nikada nije uzimala nikakve suplemente.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala