Najzanimljiviji sajt BalkanaAda Hostler
Ada Hastler iz Portsmuta,ima 94 godine i najstarija je zaposlena u Britaniji.Ada radi sa punim radnim vremenom od 45 sati nedeljno.Njeno radno vreme je od osam ujutro do šest popodne svih pet dana u nedelji....


Njen posao je rad u administraciji porodičnog obdaništa čiji je direktor njena ćerka Dženet (63).Ada kaže  da mrzi vikende i da kada počne vikend postaje nervozna,jednostavno  jedva čeka da se vrati na posao u ponedeljak.

"Bavljenje ciframa u mom poslu mi pomaže da moj mozak bude i doržim ga aktivnim,da se osećam mlađe,a deca su sjajno društvo,pokreću me i volim da budem među njima! izjavila je ova vremešna zaposlena baka.

Očigledno da je ovoj Britanki moto "odmaraću se kad umrem".

 Ada je radi od svoje 18.godine,prvi njen posao je bio kao učiteljica,a od II svetskog rata na različitim radnim mestima u administraciji.Prošle godine je zaprepastila lekare kada je odbila da se penzioniše čak i kada je slomila kuk.

Uprkos svim njihovim savetima i očekivanjima, u roku od nekoliko meseci se odlično oporavila i vratila se na posao, u kome tvrdi da istinski uživa.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala