Najzanimljiviji sajt Balkana

balon skulptura
Džon Rid, balon umetnik iz Njujorka, je uspeo da napravi najveću na svetu balon skulpturu (od strane jedne osobe) ,ovaj podvig je izveo pre dve nedelje.Svoj džinovski projekat Džon je počeo 25 aprila na događaju Salt Lake Comic Con FanXperience.....

te je proveo narednih nekoliko sati naduvavajući nekoliko stotina obojenih balona


 42 sata kasnije John Reid je sastavio 15.24 metra visokog Transformers robota, ''Optimus Prime", za ovu najveću skulpturu od balona na svetu on  je iskoristio 4.302 ljubičastih, zelenih, belih, crnih i sivih balona.

Ova najveća skulptura od balona je bila toliko visoka da se nije mogla postaviti da stoji uspravno Rid i 10 drugih volontera morali da ga naprave bude u klečećem položaju.Za svoj "balon" Transformers robota ,Džon kaže da je nepobediv, osim jedne slabosti koji ima - igle!
najveća balon skulptura na svetu
Nakon što je njego projekat bio završen, Rid je rekao da su ga preplavila super osećanja
I dodao kako se nada se da će neko drugi isto tako se odlučiti i pokušati iskoristiti ovu balonsku umjetnost da obori njegov rekord i porazi ga pravljenju balonskih skulptura.

Naravno Rid, je odmah svog balon  transformers robota "Optimus Prime"-  "prosledio" Ginisovoj knjizi rekorda.

Za proglašenje najveće sklupture od balona službenicima iz Ginisa će trebati oko tri meseca pre nego što potvrde njegov rekord i službeno objave da je njegova balon skulptura "Optimus Prime" najveća na svetu
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1