Najzanimljiviji sajt Balkana

kamp kucica lego kocke 1
Najveća kamp prikolica ili ako hoćete kamp kućica napravljena od LEGO kocki pre par dana se našla u Ginisovoj knjizi rekorda.!...Ova neobična i veoma zanimljivog dizjana "lego prikolica" je napravljena je od 215.150 kockica, a po veličini je identična standardnim kamp kućicama i potpuno je funkcionalna.!

 

12 profesionalnih Lego graditelja,su za 1.000 radnih sati i 12 nedelja, pravili ovu "lego kamp kućicu" (LEGO prikolicu) Tako da je ovih dana i upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća kamp prikolica sastavljena od komadića plastike to jeste lego kocki.

Zanimljiva "lego kamp prikolica" prikazana je i na najvećem sajmu rekreativnih vozila u Velikoj Britaniji, "Motorhome and Caravan Show 2015".

Kućica od platičnih dečijih kocki je neverovatno je bogata detaljima, a unutra se nalazi funkcionalno osvetljenje na struju kao i tekuća voda.I sve izgleda kao pravo tako su uzeti su iz Lego sveta, uvećani i preneti u svarni: lego šporet i lego frižider, a sa njiima i lego pržena jaja, lego pasulj, lego tost, lego voće i lego mleko u frižideru.

kamp prikolica od lego kocki

Lego kamp kućica je napravljena u okviru obeležavanja 130 godina kamperskog turizma.Dimezije ove lego kućice iznose 2.2 metra što je visina a dužina je 3,6 metara a sam dizajn je baziran na stvarnim kamp prikolicama i još nešto...

Nemojte pokušavati da se vozite u njoj, jer bi mogla da se lako raspadne a hodanje po njoj ne znamo...u stvari znaju oni koji su zgazili nekada na ovu dečju igračku u sred noći.

A za kraj  zavirite u ovu lego kamp kućicu:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1