Najzanimljiviji sajt Balkana
Naočare za sunce,su nesumnjivo za mnoge nezamenljiv modni ili lični detalj .Širom sveta se svakodnevno proda na hiljade i hiljade komada,katkada se i proizvedu neki luksuzne naočari poput ovih...

Prizvođači nekih modnih predmeta nekada mogu iznenaditi (modni) svet sa svojim inovativnim dizajnom ili uzbudljivim detaljima.Takav jedan modni zlatni detalj dolazi iz kompanije CliC Gold.

Da napomenemo ova komapnija je već dizajnarala pre nekog vremena naočare od 24 karatnog zlata u ograničenom tiražu od 300 komada.

Ali sada se su se odlučili napraviti ograničenu seriju novih zlatnih naočara od 18 -karatnog zlata pod imenom "CliC Gold Sport”.Kompanija je  poznata i po dizajniranju najskupljih na svetu naočara za čitanje.

Osnivač kompanije Ron Lando koji je u ovom poslu pravljenja naočara gotovo 35 godina kazao je:"Za izradu ovih naočara od 18-karatnog zlata bilo je potrebno oko 40 do 50 radnih sati."

"Naša kompanija sa ovim zlatnim naočarima cilja na bogatu klijentelu Dubaija,Hong Konga,Singapura"

A mi ćemo vam reći da je cena zlatnih naočara  "CliC Gold Sport" 75.000 dolara.Zanimljivo  je da su ove naočari napravljen i izbačene u   limitiranoj seriji do 100 komada pa ko voli nek izvoli ili...ko ima toliko novca.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala