Najzanimljiviji sajt Balkanapronađeni jeni na krevetu

Verovatno većina nas kada bi pronašla novac ispod jastuka u svojoj sobi a pogotovo u hotelskoj bili bi presrećni....

Ali kinez Lu Gang je bio sušta suprotnost -  bio je besan kada je ispod svog jastuka u hotelskoj sobi pronašao 10.000 jena (oko 1,6 hiljada evra).

Lu je spremao je stvari kako bi napustio Hotel Chongqing i prilikom poslednje provere da nije šta zaboravio ili ostavio u hotelskoj sobi pronašao je novac.

Osobilju hotela Hotel Chongqing je rekao kako je šokiran njihovom brigom o gostima jer on smatra i vidi da hotelsko osoblje ne čisti sobu ispravno iza gostiju koji odu

Pri pronalasku novca u hotel je pozvana odmah policija koja je preuzela novac, a hotelsko osoblje je izjavilo kako misle da novac pripada bivšem gostu.

"Novac nije bio moj i bio je ispod jastuka na kojem sam spavao. Očigledno je da sobarke čistačice ne rade svoj posao. Nisu promenili jastučnicu iza gosta koji je bio pre mene. Na površini je sve izgledalo uredu, ali ko mi može garantovati da je krevet uređen po standardima hotelske higijene i higijene uopšte? Zar nije svakodnevna rutina hotela da spremaju krevet?", pitao se pomalo iznenađeni kinez Lu

Lua su pohvalili i osoblje hotela i policija, ali on nije bio sretan već uznemiren jer se pitao na čemu je zaista spavao, odnosno koliko je čista posteljina.

Na kraju da dodamo da Hotel Chongqing ima tri zvezdice, a prema kineskom zakonu svi hotelu, pa čak i da imaju jednu zvjezdicu, dužni su menjati posteljinu prilikom odlaska gosta iz hotela ili kad god se ukaže prilika.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala