Najzanimljiviji sajt Balkanahaljina od bombona

Sarah Louise Bryan radila je kao kozmetičarka  sastavljajući kraj s krajem jer nije imala dovoljno novca. Čaknije imala da dovoljno da plaća stanarinu te je prešla živeti kod prijatelja sa svoje dvoje dece...Ali sve se promenilo kada joj je pre godinu dana sanjala i tako se stvorila ideja za jedinstveni odevni predmet – haljinu od Skittles bombona.

Mada bi većina ljudi se okrenula na drugu stranu i nastavila spavati nakon ovakvog ludog sna, Sarah je odmah iskočila iz kreveta i počela pretraživati Internet da vidi postoji li već takva haljina od bombona,piše britanski Birmingham Mail

Kada se uverila da takva ne postoji do sad to iz istih stopa se bacila se na posao. Svaki dan je radila gotovo šest sati stvarajući haljinu i kada je konačno bila gotova, njena fotografija se proširila Internetom i postala viralni hit.

slatka haljina od Skittles bombona
Za haljinu od bombona Sarah je trebalo 145 vrećica ili 3.000 bombona kao i 90 tuba lepila. Sve bi to ostalo samo još jedan internet hit na društvenim mrežama da haljinu nije primetila dizajnerska kuća Ripleys i zaposlila je kao dizajnera

Sada Sarah danas svoju dizajnersku liniju koja se zove po njoj i sad stvara odeću i torbice koje kupuju slavni, uključujući i sestre Kardašijan.

Tako da ako vam se neka ideja učini luda i nemoguća ipak je ispobajte jer možda će te uspet ili nešto dobiti,zaraditi kao što je primer kozmetičarke Sarah koja je uspela u svojoj ideji.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala