Najzanimljiviji sajt Balkanasijalica traje 36 godina
Uz iznošenje smeća,jedan od "muških poslova" je uvek bilo i menjanje pregorelih sijalica.Ali dolazak nove tehnologije ili sijalice iz Samsunga ovaj posao za muškarce će možda otići u zaborav....

Kompanija Samsung je napravila novu vrstu LED sijalica koji imaju životni vek i do 40.000 sati! Ili ako želite jednostavnije ove nove sijalice će 40 puta duže da vam traju od standardnih običnih.

Iz Samsunga tvrde da uz  pravilnu upotrebu,ova nova serija LED sijalica trebala bi da traje 36 godina.!

Samsung je inače svetski lider u proizvodnji LED televizora,u stvari LCD panela koji koriste LED diode u ekranu.Dok LED svetla postaju sve češći "gost" u kućama i u svakodnevnoj primeni i nude prilično dugo vek trajanja."

Mi smo napravili sijalicu koja može da traje 36 godina što je zaista neobično i zanimljivo tehnološko ostvarenje" poručuju iz Samsung kompanije.

Ova dugotrajna sijalica dostupna je u SAD. Loša strana možemo tako reći ovih dugotrajnih sijalica je u tome da nisu nimalo jeftine.

Manji model sijalice će vas izaći 19 dolara dok veća sijalica sa najviše wati će vas izaći 70 dolara ! Ali ipak imaćete na kraju sijalicu koja će svetleti punih 36 godina !

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala