Najzanimljiviji sajt Balkana
Ilustracija:Namaz Nutella

Daniel Schobloch iz Nemačke napravio je zanimljiv i neobičan izum kojim je "zaštitio" teglu Nutelle od "kradljivaca" slatkog . Ideju je dobio do svog najboljeg prijatelja....

 kom su klinci obožavali jesti namaz , a njega bi ujutro dočekala prazna tegla Nutele
 
Pronalazač Daniel je  tako odlučio pomoći prijatelju i stati "slatkoj krađi" u kraj. Te je izmislio potpuno novi i neobičan pronalazak staklenu bravu na tegli Nutelle koja se može otvoriti samo uz pomoć ključa. 

Zanimljiv izum Nutella zatvarač
 
Naravno ovaj Dnijelov izum odmah je postao hit na Internetu i sada ga on prodaje na eBay online prodavnici za 9.99 evra. 
 
Do sada je Danijel uspeo da proda preko 1.000 primeraka "zatvrača za teglice Nutele"! Daniel je rekao kako je izum zatvarača za Nutellu nastao jednostavno iz šale. 
 
"Jedan moj prijatelj je uvek dolazio na posao ljut jer bi mu njegova deca svao jutro 'krala' Nutellu. Tada sam napravio ovu spravu- zatvarač za teglice Nutelle a  potražnja je porasla. Nakon što je postala popularna, odlučio sam je postaviti na eBay", rekao je. 
 
Katanac ima dva ključa, ali s obzirom na to da je ostali deo napravljen od stakla te je lako je razbiti zatvarač,( nadamo se da će smisliti kasnije čvršći materijal op.aut). U svako slučaju brava za teglu je zanimljiv i neobičan izum nemca zar ne?

Daniel preporučuje svoj izum svim roditeljima koji žele sprečiti svoju decu da jedu previše slatkiša u ovom slučaj Nutelle.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala