Najzanimljiviji sajt Balkanaklaudija de marci napustila advokaturu

Brazilska feministkinja, Klaudija de Marči (34) kaže da sada zarađuje neuporedivo bolje i da mnogo više uživa u poslu. Ona je napustila (advokaturu) ....

posao stručnjaka za ustavni zakon prošle 2016, godine te preselila se u Braziliju gde naplaćuje nešto manje od 200 dolara za jedan sat svojih usluga.

Kaže da je jedan od najvažnijih razloga za ovu životnu promenu “muška sebičnost” njenog ranijeg posla.

Ona objašnjava da je zarađivanje od sopstvenog tela neki oblik oslobađanja i počela je da bloguje, kako bi pomogla drugim ženama da “zahtevaju najbolje za sebe u i izvan kreveta".

"Verujem da feminizam oslobađa, a ne stvara obaveze. Iz ekstremno racionalnog ugla, nema nikakve suprotnosti između toga da ste feministkinja i da pružate seksualno uživanje muškarcu”, kaže ona.

Iako je prostitutka, ona kaže da “ne radi sve za novac”. Ima seks samo sa obrazovanim muškarcima i odbija klijente koji pokazuju da ne poznaju dobro gramatiku ili se ne slažu s njenim političkim uverenjima. Samo ako i ona doživi uzbuđenje, s klijentom ugovara i drugo viđanje.

"Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim da ne volim. Zato, našla sam način da zarađujem od nečega što volim promovišući svoje seksualne talente i libido. I u braku i u vezama koje sam imala, seks je bio nešto posebno, pa sam odlučila da izostavim tortu, a ostavim samo šlag na vrhu", kaže Klaudija.

izvor:kurir.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala