Najzanimljiviji sajt Balkana naručivanje pizze spasilo mu život

Kirk Aleksandar iz Salema, država Oregon, zadnjih 7 godina gotovo svaki dan naručuje pizzu iz poznatog lanca Domino's. Aleksandar naručuje svaki dan...

, ali baš svaki dan - rekla je Sara Filer, šefica pizzerije iz gore navedenog grada

"U našoj pizzeriji postoji mogućnost online naručivanja. Tako kad pogledamo na ekran i vidimo njegovo ime, svi u pizzeriji od radnika znaju ko je Međutim, pre nekoliko dana radnici pizzerije su se zabrinuli jer im se Kirk nije javio više od 7 dana.

"Bilo mi je jako čudno, čovek 7 godina non stop naručuje picu svaki dan, a onda ga nema desetak dana.Proveravala sam kod dostavljača jesu li bili kod njega, a oni su mi odgovorili da ga nisu ni čuli ni videli" izjavila je tv medijim Filer. Sara je na kraju shvatila da Kirk nije ništa naručio gotovo 11 dana.

"Dugo sam razmišljala i shvatila da nema šansi da 11 dana nije naručio pizzu. Cela situacija me užasno zabrinula i odlučila sam poslati dostavljača Trejsija da istraži šta se dogodilo. Kad je Trejsi došao ispred Aleksandrovog stana vidio je upaljena svetla i TV, ali na kucanje i zvonjavu niko nije reagovao. Odlučio je pozvati 911. Policija je ubrzo došla i čula zapomaganje u stanu.

Provalili su i videli gospodina Aleksandra kako leži nepomično na podu. Naime, čovjek boluje od nekoliko bolesti, ima problema i sa srcem i policija ga je pronašla u poslednjem momentu. Da je još koji dan ostao u tom stanju, umro bi. Aleksandar je sada stabilno, a u policiji hvale radnike pizzerije koji su ustvari Kirku spasili život.

I tako zahvaljujući dostavljaču i njegovoj šefici ali i online naručivanju pice, Aleksandar je danas živ.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala