Najzanimljiviji sajt Balkana

muskarac gleda ispod carsafa
Norbert S. iz Austrije je imao problema sa erekcijom, pa je potražio savet urologa.Tako je nemenovani urolog na jednom skupu nagovorio Norberta na nepotrebnu operaciju  posle koje je Norbet ostao impotentan!

Pravi uzrok njegovih problema verovatno je bila nervoza, jer je nedavno počeo da se zabavlja s novom devojkom, ispričao je Norbert za austrijske medije

Norbet je za svoj problem upotrebio internetu te je našao lekara koji je obećavao optimalno rešenje. Zakazao je pregled, a lekar mu je dijagnostikovao “vensko curenje” u penisu. Norbert se iznenadio, jer kako kaže, ranije nije imao seksualnih problema.

- Ovako mi je objasnio: “Krv se sliva unutra, a ako prebrzo ode, govorimo o curenju” - priča Norbert.

Lekar ga je ubedio da uradi kompjuterizovanu tomografiju, koja je navodno “potvrdila dijagnozu”. Nikakvi drugi pregledi, poput analize krvi, nisu urađeni.

Lekar je preporučio metodu lečenja koju je sam razvio. Rekao mu je da jednostavna operacija traje 20-ak minuta, a podrazumeva ubrizgavanje fibrinskog lepka. Cena za ovakvu operaciju kako mu je rekao doktor bila je 3.500 evra.!

Operacija je, međutim, trajala oko jedan sat, a pacijent je posle nje danima imao žestoke bolove. Lekar ga je umirivao, ali pošto bolovi nisu prestajali, otišao je na pregled u Opštu bolnicu u Beču.

Tamo je saznao šokantnu istinu: ubrizgano sredstvo dospelo je u arteriju i proširilo se, usled čega je Norbert postao impotentan.

Nesrećni muškarac poverio se prijatelju, koji nije imao nikakvih seksualnih problema, ali je potražio savet istog lekara. I njemu je otkrio vensko curenje i, naravno, preporučio operaciju.

Norbert je kasnije pretraživao na internetu i naišao na još nekoliko žrtava ovakvog lečenja. Muškarac iz Engleske, koji je prošao isto kao on i s kojim je bio kontaktu, u međuvremenu je izvršio samoubistvo.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1