Najzanimljiviji sajt Balkanaprodavnica obuće
Jedna porodica iz SAD-a  nedavno je nasledila staru zgradu od svoje babe i dede.Ono što su našli u podrumu, ostavilo ih je bez teksta!....


Jedan član porodice postavio je na društvenoj mreži Redit fotografije iz ove podruma ove prodavnice gde su pronašli izuzetno retku i vrednu kolekciju starinskih cipela.

Sva obuća je nenošena i neoštećena, osim što po kutijama leži višedecenijska prašina.A u kolekciji se moglo naći i muškh i ženskih cipela koje su stare i više od 50 godina!
stara prodavnica ouće
Ispostavilo se da je zgrada bila prodavnica obuće od 1940. do 1960. godine, ali su njena vrata bila zatvorena decenijama.Prodavnica je zatvorena kada se njihova baka razbolela, pa je porodica bila prezauzeta da bi nastavila brigu o njoj. Zato su odlučili da je zatvore.
stara prodavnica USA
"Nemam pojma koliko je bio unosan ovaj biznis, možda je to bio i razlog zašto su je zatvorili. Moji baba i deda su bili poznati po sakupljanju raznih stvari. Verovatno je to išlo uz mentalitet tog vremena. Sigurno su mislili da će te cipele vredeti mnogo jednog dana" napisao je korisnik koji je i postavio ove fotografije na Redit-u.
stare cipele
Ipak, lokacija ovog fantastičnog cipelarnika ostaće misterija dok porodica ne reši da je otkrije.
"Kada budemo hteli da privučemo pažnju rado ćemo otkriti još detalja" izjavio je ovaj korisnik.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala