Najzanimljiviji sajt Balkana

kosa smrt cesljanje

Za Megan Stujart trinaestogodišnjakinju iz Velike Britanije iz Glasgova,kako prenosi britanski Miror češljanje njene kose znači pitanje života i smrti.

Kod devojčice Megan doktori su dijagnostifikovali veoma retku bolest  u svetu,pre tri godine sindrom češljanja kose?

Megan ne sme da češlja svoju kosu nikako, jer bi joj mogao statički elektricitet koji se pojavljuje kod češljanja, "isključiti" njen mozak.

Šeron(41) njena majka kaže da je sve počelo jednog dana kada je svojoj kćerki češljala kosu i da joj je u jednom trenutku pozlilo,usne joj su poprimile plavu boju.

Prizor je bio jeziv, i onda je hitno pozvala pomoć kazala je njena mama Šeron.I dodala je  "Šokirani smo bili kada su anm doktori u bolnici rekli da naša kćerka ima tu bolest, za ovu bolest nikada nismo ni čuli,dok doktori znaju za svega dva do tri ovakva medicinska slučaja"


Predpostavka doktora, da je Megan najverovatnije obolela  zbog urođenih komplikacija.Devojčica ima kilu koja joj gura pluća tako da ne mogu rasti.

Devojčici Megan su doktori rekli da mora izbjegavati sve što izaziva elektricitet,tako ne smije nositi odeću koja je od materijala poliestera.

Ipak uprkos njenoj neobičnoj bolesti ona je sretna devojčica na kraju je rekla njena mama.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala