Najzanimljiviji sajt Balkana

Andreas Panayiotou
Andreas Panayiotou (45) je jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britanij njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 450 miliona evra.Ali  na žalost Andreas ne zna čitati,zbog disleksije od koje pati nije u stanju popuniti ni najjednostavniji obrazac.

On kaže "Kao dete sam davao sve od sebe da naučim čitati.Reči su se samo vrtele u mom mozgu",priznao je u razgovoru za tabloidne novine "The Sun".


 S 14 godina odlučio je da napusti školu,ali ga to nije nimalo omelo da danas poseduje pravu imperiju Andreas danas u svom vlasništvu ima  tri aviona,jahtu i kompaniju.
Da kažemo on je i bivši bokser,koji je rodjen na Kipru.Ponekad Andreas ima velikih problema s napadima nervoze kada je potrebno  pročitati  saobraćajni znak dok vozi.

Njegovo poslovno carstvo počelo se graditi dok je još bio mladić.Prvo je radio kod oca,pa nastavio s kupovinom zemljišta i gradnjom pa prodajom stanova.Danas živi na veleljepnom imanju u blizini Londona, a uvjeren je da ništa od toga ne bi stekao da se nije morao boriti s disleksijom.

On dodaje da je jako dobro  izvežbao mozak za fotografsko pamćenje,pa ima sjajnu memoriju,zbog čega je kreativniji u rešavanju problema u životu kao i u poslu.
Izvor:The Sun
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1