Najzanimljiviji sajt BalkanaThync uređaj popravlja vaše raspoloženje
Thync uređaj Iako je više tehnološka spravica (gadget) nama je izgleda kao veoma zanimljiv uređaj. Tink (Thync), je lagan i udoban i u zavisnosti od moda upotrebe u različitim pozicijama kači na slepočnicu i potiljak i koristi se za za opuštanje,stimulacuju ili popravljanje vašeg raspoloženja!...

 

Thync" koristi elektroencefalografiju za merenje električne aktivnosti mozga, te ujedno menja neuronske aktivnosti. Jednostavno rečeno, ima sposobnost da vam promeni raspoloženje! 

Tako da uz pomoć ovog uređaja "Thync" dobijate instant smirenje ili energetsku stimulaciiju, bez upotrebe bilo kakvih supstanci.Važno je da, kako kaže proizvođač :"ne izaziva bol i mamurluk", dodajući da je Tink "jedan od onih proizvoda koji će najviše zavisiti od subjektivnog osećaja i prepuruka korisnika".

Tink funkcioniše tako što kroz biokompatibilne materijale šalje elektronske pulseve u moždane živce, a intenzitet i trajanje pulseva kontroliše korisnik preko aplikacije za mobilni telefon. Potrebno je najmanje pet minuta da "uređaj Think" počne da deluje.
Tink uređaj je udoban i lak

Ukoliko korisnik uređaja želi opuštanje, odlučiće se za "calm mode", odnosno za senzaciju koju su korisnici okarakterisali kao prijatno stanje nakon meditacije i osećaj sličan onom koju osećaju uživaoci marihuane nakon džojnta.

Sa druge strane, ukoliko se korisnik odluči za "energetski mod", doživeće osećaj izaziva osećaj stimulacije i bistrine uma, postaće druželjubiv, glasan i aktivan.Uprkos skepticizmu oko zdravstvenih posledica, za sada nema naznaka o riziku po zdravlje i izgleda da uređaj stvarno deluje kao što proizvođač tvrdi - bez neželjenih dejstva.

Cena proizvoda odnosno uređaja "Thync (Tink) iznosi 300 funti, međutim to nije kraj troškova. S obzirom da se uređaj lepi na glavu, neophodno je menjati nalepke, što bi svakodnevne uživaoce moglo da košta do 120 funti mesečno. Pa sad ko me treba nek izvoli... 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala