Najzanimljiviji sajt Balkanaelektrični bicikl
Svi znamo da su bicikli obično glomazni ili teški, naročito kada je u pitanju električni bicikli. Zato je kompanija "Impossible Technology" iz Kine, napravila prototip rasklopivog bicikla kojem je prdonost da se može spakovati u običan kofer!...


Težina ovog bicikla na preklapanje  je svega pet kilograma dok mu je nosivosti oko 85 kilograma. Kada je sklopljen, ovaj bicikl izgleda kao skulptura. Tajna savitljivosti ovog bicikla leži u specijalnom mehanizmu, a zbog svog okruglog oblika, kada se rasklopi, izgleda kao džinovski par naočara.


električni bicikl
Baterija omogućava dostizanje brzine od 20 kilometara. To je, kako tvrde iz ove kompanije, idealno za sve one koji ovim prevoznim sredstvom putuju na posao. Inovativnog je dizajna, bez pedala i lanca, ali ako ostanete bez struje, onda će te morati da ga nosite.

Još jedan potencijalni problem mogu da predstavljaju mali točkovi koji nisu preterano izdržljivi kada se pojave vremenske neprilike ili rupe na putevima.( op.aut.kojih baš i nema u zapadnim zemljama)
električni bicikl "Impossible"
Trenutno ovaj projekat je na "Kickstarter" sajtu ali će biti gotov za oko mesec dana, tako da još uvek ima vremena da se isprave sve potencijalne mane. Beli bicikli su već rasprodati, a verziju u crnoj boji možete kupiti za oko 467 dolara.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1