Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija:krofne

U današnjen vreme zlato je svuda oko nas. Tako možete piti šampanjac sa listićima 24-karatnog zlata,koristiti mleko za telo sa 24-karatnim zlatom, a najnoviji "hit" je krofna od zlata!....


I to ne ona obična krofna već ona prelivena 24-karatnim zlatnim listićima! Filipinski restoran koji se nalazi u Bruklinu, prodaje ovu vrstu krofni za tričavih 100 dolara po komadu.

Kažu da su neki Njujorčani nedavno bili spremni da plate za 12 krofni neverovatnih 1,200 $.

zlatna krofna vredna 100 $
Cena zlata se kreće danas na tržišti oko 1.075 dolara za uncu. Ova neobična i dragocena "zlanta krofna" može se pronaći u Manila Social Clubu koji je u vlasništvu kuhara Bjorn Dela Kruza.

Restoran je promovisao krofne i na Instagramu, gde su se prve mušterije odmah pohvalile fotografijama zlatnih krofni kupljenih kako bi svečano proslavili ulazak u Novu 2016 godinu.

Restoranska regularna ponuda krofni prodaje se po dosta razumnijoj ceni, nego što je zlatna verzija kforne.T tako da 12 krofni košta ukupno 40 dolara.

Dela Kruz kaže da je otpočeo sa proizvodnjom zlatnih krofni iz čiste zabave i znatiželje.

Očigledno je jedno da ljudskim ludostima nikad kraja, a moramo priznati da zlatna groznica za krofnama ako je suditi po ovom gore napisanom tek počinje

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala