Najzanimljiviji sajt Balkana
Kineski lokalni berber iz provincije Heilongjiang Zhang Hongcai postao poznat zbog svoje neobične veštine.ovaj kinez je u stanju da obrije dve glave istovremeno...

Držeći dve britve u rukama  Zhang istovremeno brije glave dvojici mušterija!Ponekad ako mu jušterija dozvoli on to radi i sa povezom preko očiju.Berber  Zhang sa ovom svojom veštinom svakodnevno privlači nove mušterije.

Za vežbanje brijanja dvbe glave istovremeno,kako kaže Zhang,nije bilo nimalo lako na početku.Dešavalo mu se na početku sticanja ove veštine brijanja da nije mogao kako treba kontrolisati snagu i pritisak britve pa bi se desilo ponekad da i poseče mušterije.Na njegovu sreću niko nikada na to se nije naljutio čak su mu pružali podršku u onome što je naumio da nauči

"Rekli su mi da se se ne bojim i da dalje vežbam na njihovim glavama,kad god se ukaže prilika za brijanje,stalno su me ohrabrivali",kaže Zhang.on je na početku sticanja ove veštine brijanja sve glave vježbao na rođacima, prijateljima,i nekim mušterijama.Kada nije bilo mušterija svoje pokrete rukama bi vežbao bi pred ogledalom.

Posle 3 godine vežbe on je sada u stanju da samo za 90 sekundi istovremeno obrije dve glave.Tako je i 2008. počeo da brije mušterije  s povezom preko očiju.Tajna njegov uspeha kako on kaže leži u tome da ima mirnu i stabilnu ruku.
usput se Zhang prijavio  i za ulazak u Ginisovu knjigu rekorda.Kako mu to ide od ruke pogledajte u videu..

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala