Najzanimljiviji sajt Balkana

beba oživela
U  gradiću Kuibdou u Kolumbiji,jedna beba se u bukvalnom smislu “vratila se iz mrtvih”!Odnosno beba je oživela nakon deset sati pošto su je doktori l proglasili mrtvom.Bebu je verovali ili ne spasio njen otac....

jer je primetio znakove života kada je došao u mrtvačnicu po telo ..

Majka Dženi Hurtado bila je trudna  27 sedmica kada su je dovezli u bolnicu oko 2.45 ujutro.Lekari su odmah obavili carski rez, ali nisu mogli otkriti bebine otkucaje srca .Tada su doktori morali samo jedno da urade u 3.20 časova bebu su proglasili mrtvom.

I to samo 35 minuta nakon što je rođena,tako da su dokori odmah obavestili roditelje da je njihova beba preminula.


Potom su beb odneli u mrtvačnicu i spremili je u kovčeg,čekalo se samo da otac da dođe po telo deta Ali, kada su mu lekari predali dete, primijetili  bebine slabašne otkucaje srca i čuo se jedva tihi jecaj.

Beba je odmah prebačena u bolnicu u Bogotu, gdje se oporavlja na intenzivnoj njezi.Curica je nakon ovog čudesnog vraćanja iz mrtvih dobila ime Milagros, što na španskom znači čudo.

Specijalista Havijer Zagara objasnio je da je do ove skoro fatalne greške došlo jer ponekad ,otkucaji srca kod novorođenčadi mogu biti toliko slabi da ih lekari ne mogu primetiti.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala